ESP featured

Dapatkan ESP ( Energizing Soy Protein) Shaklee Dengan Harga Lebih Murah Dari Biasa

23:54Azhafizah Md Nor

ESP ( Energizing Soy Protein) Shaklee antara produk Shaklee yang sentiasa ON DEMAND dan terlajak laris di pasaran. Ramai yang dah mencuba dan terus setia bersama ESP Shaklee. Bagi yang nak mencuba atau dapatkan ESP Shaklee dengan harga lebih murah dari biasa boleh contact Fiza ye.
*typo : sesui= sesuai
Kalau selama ni korang tengok orang post gambar je kan, apakata korang cuba pulak sementara harga tengah murah ni. Sekurang kurangnya korang tak menyesal mencuba dan mendapat khasiat dari ESP yang kaya dengan protein ni. Banyak sebenarnya kebaikan dan khasiat ESP ni. Antaranya korang boleh tengok kat gambar atas ni yang Fiza dah shortlisted kan nak bagi mudah faham.

Nak tahu lagi boleh baca bawah ni.

ESP produk HOT? 
  • ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri 
  • ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara anda 
  • ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih 
  • Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat 
  • ESP juga membantu menghaslkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam 
  • Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum 
  • Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan. 
  • Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati. 
  • Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit
ESP ni dalam adalah serbuk. So kenalah bancuh dengan air dan minum. 
Antara resepi ESP Shaklee yang boleh dicuba.
1) ESP + Air Suam
2) ESP + Fresh Milk (Susu kotak atau susu tepung)
3) ESP + Milo
4) ESP + Twister Oren
5) ESP + Fresh Milk + kurma (kurma tu rendamkan dulu dan boleh potong saja kecil² mahupun @ blend) 
6) ESP + Ribena 
7) ESP + Nesvita 3 in 1 
8) ESP + Susu Anmum 
9) ESP + campuran buah-buahan dan blend (boleh pilih buah kegemaran anda) 
10) ESP + Horlicks 
11) ESP + Nestle Bliss
12) ESP + Meashake/Performance Drink/Cinch Shake

Salah satu sebab ramai yang suka ESP Shaklee ni sebab sesuai untuk semua. Lelaki, wanita, tua, muda, ibu mengandung, ibu menyusu, pesakit diabetes, selepas pembedahan, kesuburan, kecantikan, ibu berpantang, yang berdiet, ingin tambah tenaga. Baguskan ESP Shaklee ni. Lagipun Fiza rasa sangat berbaloi beli sebab 1 canister besar ni boleh tahan dalam sebulan lebih dengan harga jimat. Nampak tak beza besar 1 canister dengan 1 botol Zinc Complex ni. Memang puas hati beli kan.


Tips ESP
  • Jangan bancuh dengan air panas, air kafein atau air berkarbonat sebab boleh hapuskan nutrisi 
  • Jangan ambil lebih dari 3 sudu sehari kerana ini akan membebankan ginjal 
  • Gunakan tumbler atau shaker untuk menggoncang bancuhan ESP untuk lebih mudah larut.
Jom cuba ESP sekarang dengan harga Murah sebelum tamat 28 March 2015. Nak lagi murah beli 6 Free 1. Share dengan family dan kawan² :)

I'm Your SHAKLEE Independant Distributor
Azhafizah Md Nor/ ID No: 886743 
SMS/WhatsApp/Telegram :012-9072776
Email : azhafizahmdnor@gmail.com

You Might Also Like

0 comments

Contact Form