Admin membership

Peluang Menjana Pendapatan dengan SHAKLEE

00:16Azhafizah Md Nor

Siapa kata berbisness perlukan modal yang banyak?Kini takde lagi istilah macam tu.kalau ada kemahuan di situ ada jalannya.Shaklycious ada jalannya untuk anda yang serius dan berminat untuk terus berjaya.dengan bermodalkan modal yang rendah pun mampu menjana income 4-5-6 angka atau lebih dengan hanya berbisness shaklee sahaja.

Untuk mereka yang takde pengalaman berbisness online,jangan risau,Shaklycious akan sentiasa guide anda.

Kenapa anda perlu join bisness dengan shaklee ni.Sebabnya :-
Modal cuma : RM65
Tips, panduan bisnes dan coaching dari mentor 
Group yang sangat supportive dan informative
Income: 3-4-5 angka (bonus setiap bulan). Anda usaha anda dapat
Medium: online tidak kira di mana lokasi anda
Ciri-ciri: pro active, komited, independent, berjiwa cekal

Shaklycious ingin membuka peluang kepada yang berminat dan komited untuk berbisnes Shaklee serta meninjau peluang menjana pendapatan sampingan bersama-sama Shaklee dengan team Shaklycious.

Konsep utama dalam bisnes ini ialah :
Berkongsi kebaikan produk Shaklee dan
Berkongsi peluang perniagaan dan menjana pendapatan sampingan.

Kelebihan menjadi ahli Shaklee:
- berpeluang membeli produk mengikut harga ahli.
- tidak perlu mantain uv sekiranya untuk kegunaan sendiri.
- peluang bonus 3-4-5 angka
-Peluang mendapat dan memperbaiki taraf kesihatan yg baik melalui produk supplement yg diiktiraf di dunia (melalui kajian saintifik & journal yg diterbitkan).
-Peluang mendapat dan memperbaiki taraf hidup dari segi ekonomi.

Melalui Shaklee kita berpeluang utk meningkatkan taraf kehidupan kita dr segi ekonomi & gaya hidup.

Shaklee menawarkan ahlinya 3C (Cash, Car , Convention):
1. Cash Bonus (tidak termasuk peluang untung runcit):
a. Bonus Kumpulan Peribadi sehingga 21%
b. Leadership bonus - sehingga 6 level
c. Insentif Coordinator sehingga 1.5%

2. Car Bonus - bukan dapat kereta sebiji tapi kita berpeluang untuk mendapat tambahan bonus untuk bayar kereta kita secara cash atau kita boleh gunakan bonus tersebut mengikut keperluan masing2.

3. Convention - percutian yg ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee (dalam negara & luar negara). Ada juga peluang utk menunaikan Umrah.

Cara untuk KEAHLIAN SHAKLEE seumur hidup!!!

1. Pembelian product Shaklee minimum RM645 (>= 200uv) untuk layak dengan keahlian percuma seumur hidup contohnya:
★ 3 kotak Collagen Powder + cash bonus RM35
★ 2 botol Vivix + cash bonus RM38
★ Buy 6 Free 1 Collagen Powder + cash bonus
★ lain2 product minimum RM645 atau 200uv ke atas

atau

2. Bayaran RM65 + RM10@RM20(kos penghantaran) untuk seumur hidup.

Kepada yg berminat utk memperbaiki ekonomi anda & gaya hidup anda, boleh hubungi Shaklycious utk maklumat lanjut. Saya sudi untuk guide anda..InsyaAllah dengan syarat anda komited dan berjiwa cekal dan ini pilihan yang bijak kepada semua :)) Bagi yang berminat boleh PM detail kepada saya:

1- Nama penuh
2- No kad pengenalan
3- Alamat
4- No phone
5- Maybank acc no. (kalau tak ada, shaklee akan pos cek direct ke rumah anda)

InsyaAllah dengan usaha dan komited, dalam masa 2-4 bulan anda mampu mendapat bonus 4 angka. Kini, anda mampu bermimpi dengan lebih jauh lagi.

Shaklee is friends helping friends

Get Motivated,
Get Moving,
Get RESULTS!! All the best!!!

Regards,
Shaklycious

Berminat? Hubungi untuk konsultasi harga istimewa :
✍ PM: https://www.facebook.com/shaklycious
✐ Blog:http://shaklycious.blogspot.com/
✉ Email:azhafizahmdnor@gmail.com
✆ Call/SMS/WhatsApp: 012-9072776
➲ ID : 886743

You Might Also Like

0 comments

Contact Form